Lingerie op maat

Mijn missie: mensen zich laten goed voelen in hun lichaam – ongeacht welk lichaam – en waarbij je bijgevolg niet hoeft te passen in een bepaald vakje.

Wat gangbaar is voor de één, is misschien niet speciaal genoeg voor jou…
Niet iedereen heeft (of wilt) confectiematen en dit leidt ongetwijfeld tot veel frustratie.

Lingerie is het meest intieme kledingstuk in jouw garderobe, maar weerspiegelt daarentegen zo veel van jouw persoonlijkheid.
Lingerie is tevens het meest veelzijdige en belangrijkste kledingstuk in jouw garderobe: het biedt ondersteuning, het geeft jouw zelfvertrouwen een boost, het laat je sexy voelen, je kan het voor jezelf houden of niet, …
Maar het allerbelangrijkst is dat lingerie goed moet passen op en voor jouw lichaam!Tijdens het eerste gesprek, luister ik naar jouw wensen en vertaal deze in een eerste ontwerp in samenspraak met jou. We babbelen over het design (pasvorm), de kleur en de stofkeuze.
Vervolgens ga ik je, indien gewenst, opmeten.
Dit alles neemt een klein uurtje in beslag. Er wordt dadelijk een nieuwe afspraak gemaakt om het eerste model te passen.
Aan de hand van de opgemeten maten, teken ik het patroon en maak vervolgens een eerste pasmodel. Tijdens onze tweede afspraak (de ‘pasbeurt’) bekijken we samen het ontwerp, de pasvorm en wat er eventueel nog moet of mag gewijzigd worden.

Maatwerk is kunstwerk. De prijs voor een volledig op maat gemaakte bh (beugelbh) begint vanaf 250€ en voor een slip is dat vanaf 85€.
Een goede samenwerking, maakt goede afspraken. Vooraleer ik het patroon begin te tekenen, vraag ik een voorschot van 30% op de afgesproken prijs.

Vanzelfsprekend is het eerste gesprek helemaal vrijblijvend.